La Bodegueta Rambla

La Bodegueta

Provinents del negoci de la distribució de gel i begudes, la família Reboll obre despatx al número 100 de la Rambla de Catalunya a principis de la dècada dels 40. Amb l’arribada i la popularització de les neveres elèctriques, el negoci de la venda de gel va a la baixa i La Bodegueta centra la seva oferta en vins a granel i embotellats així com licors i refrescs.

Ja a finals dels 60, s’oferien tapes fredes o entrepans a tothom qui volgués prendre un got de vi. A finals dels 70 ja es va iniciar l’oferta nocturna, es va ampliar la carta de tapes i es va oferir el popular xampanyet com a beguda insígnia que passejants i noctàmbuls degustaven acompanyat de les magnífiques anxoves. Corrien els 80 quan La Bodegueta va iniciar la seva configuració de negoci actual, mantenint com a anecdòtica la venda de vins, centrant l’activitat en el servei de bar i restauració.

La seva privilegiada situació fa que la terrassa de La Bodegueta, al bell mig de la Rambla de Catalunya, sigui un punt de trobada ideal i un lloc inigualable per sentir el pols de la ciutat de Barcelona.

Img0

Img1

Img2

Img3